24-uurs zorg Boxtel

Met 24-uurs zorg in Boxtel van Zuster Jansen heeft u altijd professionele hulp aan uw zijde. Altijd iemand die u kan verzorgen of verplegen. Altijd iemand die gezelschap kan bieden. Met 24-uurs zorg van Zuster Jansen staat er altijd iemand voor u klaar.

Om welke reden u ook extra zorg nodig heeft, in iedere situatie kan Zuster Jansen voor een oplossing zorgen. 24-uurs zorg in Boxtel is ook een optie wanneer u tijdelijk onze zorg nodig heeft; met onze uitstekende zorg kunt u in alle comfort thuis blijven wonen.

Zuster Jansen staat voor u klaar

Zuster Jansen biedt verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Nederland en een groot deel van België. Wij kunnen u alle nodige verzorging en verpleging bieden, gewoon bij u thuis. Op deze manier kunt u een opname in een zorginstelling uitstellen of geheel voorkomen. Tevens zijn onze zorgverleners een prettig gezelschap voor u. Zij ondernemen graag dingen met u, zoals boodschappen doen, samen koken of een bezoek aan apotheek of huisarts.

Lees meer bij Zuster Jansen

24-uurs zorg in Boxtel is de specialisatie van Zuster Jansen. Onze zorgvuldig geselecteerde zorgverleners hebben jarenlange ervaring en kunnen hulp bieden in iedere situatie. 24-uurs zorg in Boxtel van Zuster Jansen is er voor iedereen, ook voor u.

Uw zorg, onze zorg

Bij Zuster Jansen zetten we ons 100% in om van uw zorgen en wensen onze zorg te maken. Onze zorg zal dan ook volledig worden afgestemd op uw persoonlijke situatie, leefstijl, zorgwensen en overige zorgbehoeften. Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om de zorg volledig uit handen te geven, ook niet voor familie of naasten. Omdat wij de zorg willen inzetten op basis van wederzijds respect en vertrouwen willen wij u en uw situatie graag beter leren kennen. Neem gerust eens contact op voor meer informatie of persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder.